FIDO

Carola

TEATRE MICALET. Guillem de Castro, 73

Podríem dir que en Carola trobem un retrat magnífic de la societat catalana del segle XX. QArs teatre presenta l’adaptació de la novel·la Feliçment jo sóc una dona de Maria Aurelia Capmany amb un to de pau i serenitat, que es beslluma tant pel text de l’obra com per la gran interpretació. Una dona de mitjana edat, retirada a les illes, escriu una reflexió sobre tota una vida sobreviscuda als marges de la còmoda burgesia. Ens parla dels seus records, dels seus amors, de lluita per intentar assolir la seguretat econòmica, així com la llibertat, sense l’ajuda dels homes. Tot un periple vital com a conseqüència de nàixer dona i de classe humil. ASSUMPTA TAMARIT

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.