FIDO

Barracó 62

CARME TEATRE. Gregori Gea, 6 

Amb la intenció de recuperar la dramatúrgia valenciana del segle XX, el cicle Amb el text per damunt del Carme Teatre s’endinsa en el teatre en valencià de la postguerra. L’obra Barracó 62, de transcurs lineal i composta en tres actes, convida als espectadors a conèixer el dia a dia d’uns presos que conviuen en un barracó d’un camp de concentració. Una visió universal de l’existencialisme i el sentit de la llibertat. Un entorn on els rols queden clarament determinats i és necessari desenvolupar diferents solucions per a sobreviure. La presència d’una figura omnipresent que ho regeix tot, o quasi tot, ens fa referència al Godot que mai arriba en l’obra de Beckett i que condiciona les relacions personals a través de la por. LUCAS SÁEZ 

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.