As que limpan

DIVENDRES 17/5, 20H. 10.50€
A. FERRANDIS. Pl. Exèrcit espanyol, 4 (Paterna)

Després de la reeixida i multipremiada obra Elisa i Marcela, la companyia de teatre gallega A Panadaría torna a València amb una nova creació, As que limpan, una sàtira utòpica inspirada en la lluita de les kellys que, de l’any 2016 ençà, denuncien les condicions de les netejadores i reclamen drets socials dignes i justs. A través d’una posada en escena minimalista, les tres actrius fan servir de manera brillant la seua veu i l’energia del cos per fer una crítica mordaç i irreverent a les grans cadenes turístiques que s’enriqueixen gràcies al sistema mentre les treballadores que tenen estan empleades en condicions deplorables. Davant el drama, el trio utilitza amb tacte l’humor i l’absurd per tal de donar visibilitat a les qui fan «relluir» el nostre dia a dia. B.L.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.