Aquelles que no han de morir

DISSABTE 25 I DIUMENGE 26/3
LA MUTANT. Joan Verdeguer, 22

Que tard o prompte tots i totes anem a morir és una màxima irrefutable. Partint d’ella, el col·lectiu català Las Huecas posa el focus sobre els abusos de la indústria funerària i la capitalització de la mort des d’una perspectiva política i poètica. A mitjan camí entre el teatre documental i l’experiència del ritual, Aquellas que no deben morir toca un tema difícil d’abordar en aquesta societat nostra hiperhedonista que glorifica la joventut i aboca infinitat de recursos per a retardar el final que a tots ens arriba. La idea és explorar les estructures socials i polítiques que governen la mort per tal de qüestionar el relat convencional, sacsejat fa no res per una pandèmia mundial que inoculà el pànic en la població. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.