FIDO

Alma

DEL DILLUNS 12 AL DIMECRES 14/12
LES ARTS. Professor López Piñero,1

Els espectacles de Sara Baras són garantia de crítica i públic, encara que alguns han qüestionat la vigència d’este estil hiperrítmic que va triomfar als noranta.  Però la realitat és que, de nou, amb Alma, els teatres de tot arreu s’omplin de gom a gom per veure esta artista tan reconeguda internacionalment somiar amb la seua nova escenografia, fondre’s en una gran abraçada amb el bolero i viure una experiència única i inoblidable. En aquesta ocasió, l’artista gaditana fusiona el bolero amb el flamenc més tradicional en homenatge a son pare, qui li va inculcar la passió pels boleros. Els colors, la sensualitat i les formes es fonen per recrear temes cèlebres com el tango bolero «Nostalgia». ASSUMPTA TAMARIT

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.