FIDO

ADIÓS ARTURO

TEATRE OLYMPIA. Sant Vicent Màrtir, 44

En la seua última visita a València, La Cubana ens va posar una pamela al cap perquè assistirem divertits a una boda molt boja (Campanades de boda), però aquesta vegada la cerimònia és, en principi, més trista: anem d’enterrament. Acaba de morir als 101 anys Arturo Cirera Monpou, un polifacètic artista molt famós internacionalment del que anirem descobrint moltes arestes. Poc més sabem de l’argument perquè la sorpresa puga ser, una vegada més, protagonista de l’espectacle. La mítica companyia catalana –que va obtindre el seu primer gran èxit el 1989 amb Cómeme el coco, negro– torna a partir de la premissa de què la vida quotidiana és un autèntic teatre on despleguem les nostres dots interpretatives, especialment en actes socials com festes, bodes, batejos, comunions i enterraments com aquest que ens ocupa. Es tracta de teatre que passa inadvertit però subministra tot el material que necessiten per muntar aquesta comèdia surrealista adobada al més pur estil La Cubana: participació del públic, sorpreses i cabassos d’humor. S.M.

También te puede interesar…

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como el sonido, el movimiento y la imagen trabajan juntos.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

Nevenka

SÁBADO 18/5, 20H. 16/22€
La historia de Nevenka Fernández, pionera del movimiento #Metoo en España antes de tiempo.

X MAC

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 26/5
Mislata Art al Carrer celebra diez años de vida echando toda la carne en el asador.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.