P0
Exposicions
Del mie 3/5 al dom 4/6 de 2017
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont, ha presentat este matí l’exposició ‘I am your invention. Lectures de la Colección TEA Tenerife Espacio de las Artes  – Depósito COFF’, en el Centre del Carme Cultura Contemporània.
A la presentació ha assistit també la conservadora cap del TEA, Yolanda Peralta, així com el comissari de la mostra, Adonay Bermúdez.
Segons Pérez Pont “iniciem amb esta exposició una nova col•laboració amb un altre centre d’art espanyol, el TEA Tenerife Espacio de las Artes, dins d’esta xarxa de contactes i col•laboracions que hem posat en marxa en l’últim any des de la meua arribada al Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana”. El director del Consorci de Museus ha posat com a exemples les exposicions de ‘William James. Las Ahijadas’ en col•laboració amb És Baluard de Mallorca o la mostra ‘File_Genesis’ de Solimán López amb Etopia, Centro de Arte y Tecnología de Saragossa, realitzades en 2016. “Amb el TEA sens dubte compartim també objectius comuns com és generar espais per a la reflexió i el pensament de l’art actual. En este sentit la col•laboració amb el TEA es manifesta a través d’esta exposició que complix un doble objectiu: per un costat l’oportunitat d’acostar la important col•lecció de fotografia Ordóñez Falcón, una de les més importants col•leccions privades de fotografia de què existixen a Europa, i d’un altre, continuar amb la línia de mostres sobre vídeo-creació en la Sala Dormitori del Centre del Carme” ha manifestat.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia