expo-cabanyal-íntim-mardamura
Exposicions
Del mie 3/5 al dom 28/5 de 2017
Mar d'Amura
València (Poblats Marítims)
Entrada libre

Del 3 al 28 de maig acollirem al Mar d’Amura una exposició molt especial: el cartell oficial de la 7a edició del festival d’arts escèniques Cabanyal Íntim junt a la resta d’obres proposades d’eixa mateixa sèrie, totes elles de l’artista valenciana Paula Valero. Es tracta d’una selecció de fotografies del Cabanyal intervingudes amb dibuix.

Coincidint amb la festa oficial d’inauguració del nostre espai, el 3 de maig a les 20:00 hores, també presentarem -al costat de l’autora i l’equip del festival- aquesta bonica mostra, la primera al Mar d’Amura.

Paula Valero (València, 1976) és llicenciada en Belles Arts per la UPV i per l’ENSBA de París, màster en producció artística i amb formació d’escenografia per la facultat de BBAA de La Plata, Buenos Aires. Actualment està immersa en el seu treball d’investigació per tal de doctorar-se i en diversos projectes amb dispositius itinerants. Forma part del grup d’activisme creatiu Zona de maniobras i està seleccionada en la convocatòria Escletxes del Consorci de Museus de València amb un projecte per al gener de 2018.

Web: http://www.paulavalero.net/

Mar d'Amura Poblats Marítims

Progrés, 159
46011 València